ORMAN KEBABI Malzemeler :
(6 kişi için)
½ Kg Kuşbaşı Koyun ya da Kuzu Eti
200 gr İç Bezelye
2 adet Patates
2 adet Havuç
2 yemek kaşığı Yağ
1 adet Kuru Soğan
1,5 bardak Su
Tuz, Karabiber, Kekik
ORMAN KEBABI Hazırlanışı :
Bir tencereye et, çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış havuç, yağ ile konup kavrulur.
Üzerine su ilave edilir. Et ve havuçlar pişinceye kadar 1
saat kadar ateşte tutulur.
Üzerine küçük küçük doğranmış
patates ve bezelyeler, tuz, karabiber ilave edilip, yarım saat kadar daha
pişirilir.
Kekik yemek pişirildikten sonra yemeğin üstüne ilave
edilir.
Yorum Gönder